Shapel
VIDEOJOCS MILLOR VALORATS DEL 2020

VIDEOJOCS MILLOR VALORATS DEL 2020

Benvolguts a l’apartat ‘friki’ de la pàgina web, on analitzarem els continguts virtuals millor valorats per la crítica. Hem recercat diverses pàgines amb les quals hem realitzat una recopilació dels jocs més admirats tant per la joventut com per els professionals en l’àmbit.

La tecnologia és el nostre futur!

Editat i creat per AndreaAnnd

Els tres videojocs més esperats del 2021!

Hitman 3

Cyber Shadow

The Yakuza Remastered Collection

  1. CYBERPUNK 2077:
 Cyberpunk 2077 és una història d'acció i aventura en món obert ambientada a Night City, una megalópolis obsessionada amb el poder, el glamur i la modificació corporal. El teu personatge és V, un mercenari que persegueix un implant únic que permet assolir la immortalitat. Podràs personalitzar les millores cibernètiques, les habilitats i l'estil de joc de el personatge per donar forma a un món i a una història que depèn de les teves decisions.

upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9f/Cyberpun...

2. ASSASINS CREEDS VALHALLA: Torna amb un gegantí i entretingut RPG que sobresurt una vegada més amb la seva fantàstica ambientació, però que en el jugable i el narratiu repeteix els mateixos encerts i errors dels seus antecessors.
videojuego Assasins Creed Valhalla precios y caracteristicas | Fuera del  Fútbol | Futbolred

3. DOOM ETERNAL:  És un joc de trets en primera persona desenvolupat per id Software i publicat per Bethesda Softworks. La seqüela de Doom (2016), i el cinquè joc principal de la sèrie Doom, es va llançar el 20 de març de 2020 per a Windows, PlayStation 4, Stadia i Xbox One, amb una versió per a Nintendo Switch llançada el 8 de desembre, Està previst el 2020 i les versions per a PlayStation 5 i Xbox Series X i Series S. Situada un temps després dels esdeveniments del joc de 2016, la història segueix a Doom Slayer una vegada més, amb la missió d'acabar amb el consum de la Terra de l'Infern i frustrar els plans dels alienígenes Maykrs per exterminar la humanitat.
DOOM Eternal | Bethesda.net

4. ANIMAL CROSSING NEW HORIZONS: És un videojoc de simulació social desenvolupat i publicat per Nintendo per la Nintendo Switch. El desenvolupament del cinquè títol de la sèrie Animal Crossing va ser confirmat en un Nintendo Direct del 2018 i el contingut del joc va ser publicat al E3 2019, on es anunciar que la data de llançament es retardaria. El videojoc va sortir al mercat el 20 de març del 2020.
 A New Horizons, el jugador és traslladat a una illa deserta després de comprar un paquet de vacances a Tom Nook, un personatge tanuki recurrent en tots els altres jocs de la saga. El joc retrata els esdeveniments al mateix ritme que utilitza els experimenta. El jugador pot explorar l’illa, recordar i elaborar materials, capturar insectes o peixos i convertir-lo en una comunitat d’animals antropomorfs.

Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Direct 9.4.2019 - Nintendo Switch  - YouTube

5. FINAL FANTASY VII REMAKE: És el primer d'una sèrie de jocs prevista que refà el joc de  PlayStation Final Fantasy VII del 1997. Ambientat a la metròpoli  distòpica del ciberpunk de Midgar, els jugadors controlen el mercenari  Cloud Strife. 

Final Fantasy VII Remake Delayed Till April! - Video Game Depot LLC